Blogger Layouts

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Speranta moare ultima
                                   Durerea nu este intotdeuna fizica, durerea se poate simti si sufletesc. Sa stii ca eu aici muritoarea ta, simt spinii in fiecare zi cum se infig in carnea proaspata a unei adolescente ce isis cauta drumul spre lumina. Mi-ai intrat in minte, mi-ai inundta sufletul si ai pua stapanire pe inima mea, desi in fiecare zi sterg manitirea ta pentru ca sa nu ramana urme. Nu esti baiatul de care ar trebui sa se ataseze sau chiar sa il iubeasca , dar vraja ta este puternica. Dupa cum bine observi pana si acum scriu despre tine, mintea mea este plina de tine si in fiecare noapte, visele mele se umplu de prezenta ta si imi oferi cate o mana pentru ca apoi sa ma trezesc si figura  cetii tale sa dispara  si lacrimile mele fierbinti sa imi intre in gura si sa imi alinte fata asa cum eu nu sunt sigura ca vreau. Atragi sufletul unei fete in capcana ideala, o imbii  in parfum care o ameteste de cap si face tot ceea ce tu poruncesti si apoi indepartezi putin ca sa ai timp destul sa pregasti colivia in care urmatoarea ta piesa de colectie va trai o saptamana. Dupa ce sufletul vinovat se intoarce la tine deoarece drogul preparat de tine este indispensabil ei, tu o alungi furandu-i inima pentru totdeauna si  chinuindu-i sufletul cu stropi de parfum. Esti  asociatul diavolului, ii dai suflete pentru a le  imbiba cu venin pentru totdeauna. Am fost aceeasi stafie a unei adolescente care ai sedus-o cu stilul tau de cavaler in armura, nestiind ce se ascunde sub fierul acela gros. M-ai determinat sa umblu in deriva mii de ani si sa caut forta esentiala vietii pana ce nisipul adunat de pielea mea a devenit o masca, un camuflaj. Vei ajunge la balul de sfarsit al vietii tale si cand vei vedea cate fete ai distrus, iti vei sfasia pielea de pe tine si durerea va fi de nesuportat, pentru ca tu niciodata nu ai pus in balanta durerea provocata de tine, ce esti tu sa lasi in urma ta numai fantome ale corpurilor ce odata ti-au apartinut. A incercat in zadar, un corp ce tine la sufletul meu sa il salveze, ba chiar sa te indeparteze...sa ma traga departe de fieara care ai devenit, un demon in noapte. Am ochii injectati cu veninul tau care imi da iluzii in fiecare moment ca esti cu totul alt om, se inflirteaza incetul cu incetul prin vene impreuna cu sangele si se amesteca, devine o substanta nociva pentru organisul meu si ma pune la pat intr-un final. Lichidul acesta plin de viata...otrava amesteca cu forta vitala incepe sa navaleasca spre toate caile de iesire si sistemul meu este curatat, dar farame cu tine au ramas in colutiri ascunse si vor iesi candva, dar pentru moment am ales sa le ingrop undeva adanc si sa incerc ca de fiecare data cand revii cu forta sa te inlatur cat mai departe. Poate ca timpul va face ca bucatelele ramase in sistem sa devina praf si sa dispara definitiv, dar pana atunci asteptarea va fi grea.
Speranta moare ultima

5 pareri:

Sanusperiniciodatalamaibine spunea...

Trist!Dar da..speranta moare ultima.

...Stefix... spunea...

Nu trebuie sa fie grea asteptarea!
Trebuie sa treci peste,TREBUIE!
Si eu sufar,dar in acelasi timp sunt constienta ca nu am ce face decat sa trec peste...
O sa vezi,pana la urma de tine va fi bine! Nu de el! :)
Te pup,ai grija de tine si de sufletul tau! >:D< :*

Dragos spunea...

Trebuie sa crezi in ceea ce vrei si sa lasi trecutul la o parte si treci peste trebuie, nu ca nu poti sau nu vrei, trebuie.

Paolla si-atat spunea...

trista povestea...sunt multe fete care au cunoscut aceseste sentimente si acesti baieti...si eu am fost una din ele...tind sa cred ca am iesit din acel cerc, dar nu sunt sigura...poate il iubesc mai mult ca oricand si nu realizez acest lucru caci nu stiu din ce motiv nu ma pot atasa macar putin de un baiat

S. spunea...

wow ! foarte frumos. chiar mi-a placut. si imi place blogul tau si cum scrii.

Trimiteți un comentariu